People Watching Right Now


Bila Nabila Huda dan Suami Kenakan Anaknya, Teruk Keisha Menangis


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 3 months ago

comment  Comments

Mengada btl

16 hours ago

Kesian anak nabila kurang didikkan terpekik-pekik hope nabila dpt mengajarnya moga di beri hidayah amin

21 hours ago

👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺👺👎👎👎👎👎👎nanti esok bila anak dah besar perangai macam ni ha baru p?!???muka.kecil2memanglah Tak Tau apa apa tapi bila dah besar dah lambat dah nak di tegur.

22 hours ago

babi

1 day ago

Aku x thu knp dia slalu marah mak dia dgm daddy. Cmne kalau ad adik ni?

1 day ago

Hahahahaha

1 day ago

cantik lawa Nabila Huda anak amy🐢🕊

3 days ago

Nabila Huda pelakon power dan azwa peminat dari kuala Kangsar Perak🐢🕊

3 days ago

nabila Huda pelakon power🐢🕊

3 days ago

azwa pun minat pelakon Nabila Huda?

3 days ago

Mcm nabila jgk hhaah mantap

3 days ago

Jangan dimanjakan sangat. nanti besar menyesal.

4 days ago

Patut dr kecik lg dia ajar mcm dato alif syukri ajar ank dia..bila terlalu manjakn mcmni lh jdi nya..bila dh bsr xtahu dh nk ckp apa..aku dlu2 klau mgada2 mcmni dh bebirat dh kt blakg aku kena rotan.

5 days ago

2:24 PART XLEH BLA😂😂

6 days ago

😕😕😕😕😕kalau aku ckp mcm anak dia tu confirm kene penampo dgn Mak aku.. kasar Sgt tu..kurang ajar mase part dia cmpak handphone tu dgn marah ayah dia.. Harap masa dh besar xdela perangai yg kurang ajar

6 days ago

Klu aku wat gitu msti ibubapaku ambik rotan and pukul mnja disertai dgn prkataan kcik2 dh kurang ajaq and bla bla bla...hmmmm

6 days ago

Haha mama kiesya punya😂😂😂manjanye dia

1 week ago

🤤🤤🤤🤣🤣

1 week ago

melentur biarlah dari rebung ..

1 week ago

😂😂😂😂part kisah itam tue pling klakar adoooioi😂😂😂

1 week ago

babi geram siott dengan budk ni dahlh anjing

1 week ago

Hahahahq

1 week ago

Manja sangat ni

1 week ago

Anak kurong ajar ....anak zaman sekarang

1 week ago

Klw anak aq dah kenyang penampar dia nie

2 weeks ago

😂😂 hahahahaha lawaknya

2 weeks ago

Hahaha

2 weeks ago

Gedik je dak tu .

2 weeks ago

Tak dapat ikot pon kurang ajar macamtu . Haih , aku hari ii kene tinggal ngn mak aku gi kerja takde pon gini . Elok je . Dari kecik lagi aku kne mcm tu . Haih dek dek , jgn sampai kau nyesal sbb buat mak ayah gini . Campak ii phone . Haih kalau aku jadi mak dia , aku dah lempang dah . Ngade ii 😌

2 weeks ago

Korg spe nk tentukn hdup anak tu baik ke x suatu hri nty...kita pun nkl dr tu jgk time kcik..dh nma ank kcik..mmg lh pndai mrh nangis mrjuk dn sbgainya.dh nma pun mnusia.sifat dn perangai time kcik x sme dgn sifat perangai kite bila kita dh dewasa..doakn yg baik2 je lh..

3 weeks ago

Nme pon menyakat je ..... Kecah la. Nitizen ni... 😑 .mcm good good je semua. 😆😆

3 weeks ago

Bad behaviour

3 weeks ago

Tula anak sorang jadi mcm tu ....manja
..jawab ckp ibu ayah

3 weeks ago

apahal menjerit jerit ni. tak ade adap ke apaa.

3 weeks ago

Tk blh salahkn anak nye..nabila pn da lame sgt berjanda and attention pn kt anak nye seorang...

Tetibe kawin...anak trase bahawa cinta nabile terhadap dirinye kurang pasl da share dg bpk baru dia.....

3 weeks ago

ingatkan perangai adik aq je teruk rupanya yg nii lagi sakan....hahah sorry dik....makin besar kena makin behave ye dik ye nanti mak ayah jugak yg malu and susah

3 weeks ago

tampar kan....biadap betol

3 weeks ago

Macam apa gi

3 weeks ago

Klu kmi buat bgitu jerit dgn makbpk...abis la kna pijak. Pakej dgn tali pinggang, wayar periuk karan😈

3 weeks ago

mengada

3 weeks ago

Anak aku klw tggi sora cmni, panggg aku bg🙄🙄🙄🙄

3 weeks ago

anak jeles ngan bapak tiri but ,the girl still a small girl..paham sangat bila hilang ayah..mcm anak saya..bapak tiri so sporting memahami layan mcm anak sendiri

4 weeks ago

Tulah ñgade ñgade jer

4 weeks ago

Klau aq camni...dh lame kene sepak ngan mak ayh aq🤣

4 weeks ago

Comellh ank dye😍😍 jeles tgk mama dgn ayah sweet.. sian anak😌

4 weeks ago

Haih budak nih aku lempang kang kalau dia ank aku,aku halau dia teeus

4 weeks ago

Sedih ayat dia "mummy keisha punya,,bukan abi punya"...huhu

1 month ago

Sepupu aku tu masa kecik lagi biadp dari budak ni, tp bila besar jd manusia yg berguna jugak,kecik dgn besar x sama bro, besar ada akai, boleh pikir, korang pun sama jugak, masa kecik ada mak bapak ajr mencarut? Ajar jd keyboard warrior?? Tak da kan, knapa besar pandai mncarut bagai? Ada otak pikir sikit kakak abg adik oi... Kecik2 x msuk club besar pandai pulak msuk club. Hahahaha. Sedih dohh dgn korang, mcm hebat sgt ajr anak

1 month ago

Keisha ni mmg mcm kurang ajar. Suka jerit2 lawan2 vdeo lain pun camtu. Anak dia pandai pandai la dia didik.

1 month ago

bapak dia cakap hirang😂bahasa banjar tu. .keisha hitam dia ngaku. .hang la adik oiyy guling-2 akak tengok video hang😅😅😅😅

1 month ago