People Watching Right Now


Anugerah MeleTOP ERA 2017: Siti Nordiana & Hafiz Suip - Selamanya Cinta, Lelaki Teragung #AME2017


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 1 year ago
Lagu dari drama Suri Hati Mr. Pilot yang menang "Drama MeleTOP" dipersembahkan oleh Siti Nordiana & Hafiz Suip! Sedapnya lagu-lagu ini! #MeleTOP #AME2017

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd


comment  Comments

aku sorg je ke rasa suara hafis sedap giler , lagi hebat dari nana

2 days ago

Xpaya la banding dgn dayang, sbb d Ajl Hafiz Dan dayang 3tahun berturut-turut menang vocal terbaik..

3 days ago

Rindu nak tengOk haFiz comeback😎

1 week ago

hafizzzz 😍✨

1 week ago

Dh 2019 ni. Ak kt sni lagii.

3 weeks ago

So far lagu shila amzah n alif nie nana n afis jer pernah cover

1 month ago

Tak sangka sedap. Bapakkk sedappp

1 month ago

Fav part wktu lelaki teragung😍

1 month ago

tlg buat lgu duet nana n hafiz suara matching

1 month ago

5:23

1 month ago

5:32

1 month ago

Siti Nordiana tak pernah mengecewakan😍😍terbaik

1 month ago

Best tengOk haFiz come back lagi. Lama dh tak dengr Hafiz performed. Semoga ADA lagu utk Ajl tahun depan.. Amin..

1 month ago

Very nice duet partner.

1 month ago

Best duet 👏👏👏

2 months ago

the best version of this song I guess

2 months ago

bagi la lagu apa saja kat hafiz konpom sedap 💕

2 months ago

Hafiz semua duet dgn penyanyi wanita confirm harmonize power!

3 months ago

rindu suara hafiz

3 months ago

Nana bagi I jujur k..Suara you ni perlahan n lembik...lemah n xbersemangat...tolong bukak mulut tuu n xderlah meleret bile dengar..klau perform Tu buatlaa sehabis baik wlaupon ni bukannyea competition...orang dok ulang2 tgok video ni nk tgok you buat YG terbaik...jangan nk lemah sangat bile performe tuu..tgok mcam siti Sarah,dayang nurfaizah n siti nurhaliza diorg all out bile nyanyi...ade paham

3 months ago

Vocalist Lelaki paling bersih kalau menyanyi is HAFIZ... Clean ...

3 months ago

SEDAP

4 months ago

Listening now

4 months ago

nana nyanyi dengan cara sdr... xterikut penyanyi asal....memang best

4 months ago

Nana kena kuatkan lagi Suara..xdengar sangat...kena all out

5 months ago

Pekak ke apa awak ni

1 month ago

tak pernah tgk mereka berduet mngkn sbb sy jarang layan program anugerah n tgk tv 😆 tp hafiz n nana 👍👍👍 boleh lah buat 1 lagu duet bersama...pasti mantop!

5 months ago

hafiz walaupun jantan tetap sedap nyanyi lelaki teragung

8 months ago

Mmg trbaiklah la nana

8 months ago

Serious rindu suara hafiz. Dari dulu lagi minat dia. Harap dia dapat comeback mcm dulu. Dua2 hebat. :D

9 months ago

Gandingan suara nana n hafiz mmg terbaik..... 👍👍👍...

10 months ago

Jom layan lagu baru ni yunk https://youtu.be/7V4KJtxOxk0 #HatiKuMilikMu

10 months ago

We miss hafiz

11 months ago

sdap lgi hfiz bwak lgu llki trgung ni dri dyang

1 year ago

Good job nana and hafiz.best!

1 year ago

Asal AQ dgar sore Nana ni lemah n tenggelam

1 year ago

Powerful

1 year ago

hafiz produk af paling berjaya dan paling berbakat. .belum lg yg ad budak af tandinginya

1 year ago

arrangement duo lelaki teragung cover version paling best dan sedap didengar setakat ini. nana & hafiz kena buat lagu duet. suara nampak blend together...

1 year ago

Harap AME2018 pun nana perform lagi

1 year ago

Sampai ke harini 16/12/17 masih dengar gabungan suara nana & hafiz.. sangat serasi, merdu dan memulau...

1 year ago

xleh lawan duet hafiz dgn liza hanim. vocal liza hanim jauh lbh padu drpd nana. nana nyanyi bunyi meleweh2. projection suara lemah. high note nmpk struggle sgt tp xsedap.

1 year ago

Inilah mentaliti rakyt malaysia. Suka membandingkan artis2. Terutamanya kau. Kalo dh x suka tu, x pyh lyn. Simple as that. Ni x gigih nk komen n dok compare. Semak ah org yg suka membandingkn ni

3 months ago

cantiknya Kak Nana

1 year ago

k. nana always the best.. 👍👍

1 year ago

The best singer is you aunty nana

1 year ago

hafiz haqiem saya tetap suka..😍😍

1 year ago

Siapa setuju kalau suara hafiz seakan2 sama ngan suara alif satar

1 year ago

Walni Nilwa  betul..sgt setuju..saya pun peminat both of them

4 months ago

fatin naydee saya fans both Hafiz dan Alif Satar. Diakui memang tone diorang seakan sama. Perbezaannya range Hafiz lebih besar dan low note Hafiz sgt jelas. Senang cerita suara Hafiz lebih powerful especially untuk live version dengan orchestra. Alif pulak memang sedap kalau akustik. Kalau ikut orchestra macam ni selalunya suara dia tenggelam sikit. Nafas tak sepanjang Hafiz.

1 year ago

AME2018 nak gandingan dorg lagi pleaseeee 😍😍😍

1 year ago

Hafiz dlu dn slma nya memang power...

1 year ago

sedap sungguh ct nurdiana kalah semua.ct nirhaliza pun.kalah.dayang pun kalah

1 year ago

saja kasi api marak ke ?? nak menganjing pun yang salah lihat akan kata fans nana batak.. DCT tetap DCT. Dayang pun camtu.. masing2 ada kelebihan. Tak perlu lah sinis sgt sis....

1 year ago

Nana power 😊

1 year ago