Vi älskar en produkt som kapitaliserar på den älskade serien Vänner, särskilt när det är en produkt för de yngsta fansen (som denna månatliga milstolpe filt!). Men Etsy butiksägare CraftyCurlsShop introducerar barn till Vänner i livmodern med sina kön-avslöja banners, varav en belyser en av seriens roligaste linjer.

Upp bland seriens bästa Vänner stunder genom tiderna är en säsong åtta scen som äger rum på Central Perk soffan där Ross och en gravid Rachel sitta ner med Phoebe och börja prata om sitt barns potentiella namn. De vet inte sexet just nu, så Phoebe, som någonsin rakt inför, säger att hon har tänkt på babynamn för dem. Om det är en flicka, Phoebe. Och om det är en pojke, Phoebo.”

Linjen är så lustiga att det nickas till igen senare, när Rachel och Ross är på ett ultraljud möte och inser att deras läkare vet barnets kön. ”Du har det där i filen? Kan du berätta om det är en pojke eller flicka? Dayton eller Sandrine? Phoebe eller Phoebo?” Rachel säger, vilket uppmanar sin läkare att säga en minut senare, ”Jag vet att det verkligen inte är min plats, men du ska inte namnge ditt barn Phoebo .”

Så oavsett om du är i idén om kön avslöjar eller inte, det finns ingen förneka att CraftyCurlsShops Phoebe eller Phoebo Gender Reveal Banner ($ 28) är en hysterisk nick till en nostalgisk show som förtjänar Lisa Kudrow’s kudos. Handla det framåt!