Februari handlade om kärlek tack vare Alla hjärtans dag, men i mars kanske du vill spänna dig för lite spänning i ditt förhållande. POPSUGAR talade med Laura Brown, grundare av Intuitive Alchemy och kärlek astrolog för SunSigns.com, om vad varje tecken kan förvänta sig denna månad när det gäller deras personliga liv: ”Mars har otroligt komplicerad energi som kommer att hålla älskare på tårna, ” hon Sade.

Kvicksilver bakåtsträvande är fortfarande runt i början av månaden och flyttar in i Vattumannen den 3 mars. Detta innebär att vi är skyldiga att närma oss problem med en mer pragmatisk ton, som kan gnugga våra nära och kära på fel sätt. Men aldrig rädd, ni två kommer snabbt att kompensera eftersom Venus, kärlekens planet, flyttar in i Taurus på samma dag, uppmuntra känslor av lyx (tänk: ”Jag är ledsen ” rosor och make-up sex).

Om du ser fram emot solens rörelse i Väduren den 19 mars, detta ”ger oss eld, passion, motivation, och lite mer känslomässig avskildhet,” sade Brown. Slutligen flyttar Saturnus in i Vattumannen den 21 mars, vilket innebär att människor med Saturnus i Vattumannen i sitt diagram är på väg att uppleva deras ständigt ökända Saturnus tillbaka. Gör dig redo för ditt liv att förändras drastiskt!