Som bekräftade fall av COVID-19, eller roman coronavirus, fortsätter att stiga i USA och världen, det är bara naturligt att människor är oroliga hur utbrottet kan påverka deras kommande resor till Disneyland eller Walt Disney World. Tre av Disneys internationella parker i Hong Kong, Shanghai och Tokyo har redan genomfört tillfälliga nedläggningar, och en Disneyland Paris underhåll rösterna medlem konstaterades nyligen ha ådragit sig sjukdomen, lämnar många gäster undrar om USA parker kommer att stänga och vad de gör för att förhindra att viruset sprids. POPSUGAR grävde i vad Disney hade att säga och frågade två experter, en barnläkare och en Disney reseexpert, för deras åsikt om huruvida du ska avbryta dina resplaner eller vad du kan göra för att bäst skydda dig själv om du väljer att besöka Disney parker.

Kommer Disney World Close på grund av Coronavirus?
Besök Orlando sade i ett uttalande till POPSUGAR att det inte har förekommit några fall av viruset i Orlando på denna punkt, och det har sett någon betydande inverkan på Orlandos fritid besök. ”Orlando är hem för de mest respekterade turistföretag i världen som tar säkerheten på största allvar,” det anges. ”Våra företag har några av de högsta standarderna för renlighet i branschen, och har ökat dessa insatser händelse ytterligare under de senaste veckorna.”

Med endast 18 bekräftade fall som påverkar Florida invånare och besökare per den 8 mars (och ingen av dem i Orange County där Disney World ligger), det finns för närvarande inga planer på att stänga Florida nöjesparken.

Video Player laddas. Det här är ett modalt fönster. Ingen kompatibel källa hittades för det här mediet.
Disney Parks and Resorts Chief Medical Officer Dr Pamela Hymel upp detta ämne direkt i ett offentligt uttalande den 8 mars. Hon började med att säga att alla Disney parker är ”välkomnande gäster som vanligt” och de är ”noggrant övervaka den framväxande coronavirus situationen och är i regelbunden kontakt med hälso-och sjukvårdsorgan för information och vägledning.”

Hon fortsatte med att säga att de har hälso-och säkerhetsprotokoll på plats på både Disney World och Disneyland, inklusive pågående cast-medlem utbildning; Frekvent rengöring och desinfektion av målområden. Enkel tillgång till handtvättsanläggningar och saneringsmedel. snabba svar på spill, skräp och andra situationer; Saneringsförfaranden för toaletter, kök och andra faciliteter. och frekvent rengöring och ”tvätta ner” av utomhusplatser, inklusive gångvägar och köer. Faktum är att många gäster på båda parkerna har rapporterat att se ytterligare hand sanering stationer och gästområden rengörs oftare.

POPSUGAR talade med Dr Kelly Fradin, MD, en barnläkare och mamma till två i New York City, vars åsikter verkar falla i linje med Disneys nuvarande försiktighetsåtgärder. ”Jag älskar Disney World,” Dr Fradin berättade POPSUGAR. ”Det är en magisk plats, och de var ett av de första företagen jag hört talas om eftertänksamt begär att anställda som reste till högriskländer enligt CDC avstå från att komma till jobbet. Jag vet disney prioriterar hälsa besökare och sanerar på ett mycket ansvarsfullt sätt också .”