Jamie Dornan blev ett känt namn när han fick rollen i Fifty Shades of Grey-serien 2013 efter att Charlie Hunnam gick ifrån rollen i sista minuten.

Jamie spelade den dominerande Christian Grey på skärmen, men som det visar sig, hans verkliga kärleksliv är den raka motsatsen till vad fans såg i 50 Shades saga. Skådespelaren har varit i en lycksalig relation med brittiska skådespelerskan-vände-musiker Amelia Warner sedan 2010 och deras äktenskap är en symbol för stödjande, villkorslös kärlek.

Här är vad vi kan lära av Jamie Dornan och Amelia Warners topphemliga förening:
Jamie Dornan och Amelia Warner är extremt beskyddande när det gäller deras privatliv, men genom åren har de erbjudit fansen några sällsynta glimtar av deras solida union.

Enligt Grazia träffades paret första gången på en fest redan 2007, men som Independent rapporterar blev de inte officiellt ett par förrän 2010. Hoppa till 2013 och paret band knuten och fick sitt första barn, dottern Dulcie. Dotter Elva följde två år senare och i mars 2019 välkomnade de Baby no. 3 vars namn ännu inte har avslöjats för allmänheten.

2015 fick Jamie Dornan frågan om Amelia Warner hade några vanor som irriterade honom eller egenheter han var tvungen att vänja sig vid. I ett enkelt svar lyckades han avslöja hur stark deras relation är.

Jag blev slagen från början, det var jag verkligen. Jag är mer kär i henne idag än jag var i början, så nej.

Jamie Dornan till Belfast Telegraph
Att unfaltering hängivenhet var avgörande för att navigera tabloid rykten som plågade dem efter Jamie’s Fifty Shades debut. Medan många försäljningsställen spekulerade att parets äktenskap var på klipporna på grund av Jamies ångande on-set möten med motspelerska Dakota Johnson, paret helt enkelt trimmas alla ut.

Ju mer allmänintresse det finns i dig, desto mer hemska människor blir, säger Jamie till The Telegraph. “Folk börjar säga vidriga saker om din familj, om dina barn.” Men när din obligation är verkligen fast, ingen mängd negativitet eller spekulationer från omvärlden kan spåra ur din relation. Speciellt när du har viktigare saker att fokusera på.

Amelia Warner öppnade upp om sin mans nyfunna superstjärna och avslöjade: “Det påverkar inte vårt liv mycket på ett dag till dag. Ingenting har verkligen förändrats i våra liv sedan Fifty Shades, lugnade hon och tillade, “Den största förändringen för oss var att ha barn […] Vi är mycket bort från all hype. Jag ser inte det där i tidningarna,” avslutade hon.

Jamie ekade denna känsla till Entertainment Tonight, berättar utlopp, “Du vet, jag slags inte känner att [mitt liv] har förändrats så mycket. Skapandet av dessa filmer sammanföll med att jag blev pappa, och jag har haft två barn under den tid vi har gjort dessa filmer, så det har förändrat mitt liv oändligt, förklarade han.

“Det är helt livsförvandlade”, fortsatte han. “Så, på ett sätt, det har varit bra eftersom […] det har varit den perfekta distraktionen från vad som skulle förändra mitt liv om de inte hade kommit med – om det bara handlade om den här franchisen.”

När Jamie Dornan kastades i Fifty Shades of Grey, inte bara gjorde det driva honom och hans fru i spetsen för tabloid ryktet kvarn, men Amelia hade att brottas med det faktum att hennes gubbe skulle delta i några allvarligt X-rated scener. Dessutom var hon gravid med deras första barn samtidigt.

Talar med OK! tidningen, Jamie sjöng Warners lov, och att se hur viktigt hennes ovillkorliga service var till hans framgång.

Min fru är en lysande, enormt förstående person.

Jamie Dornan
“Många människor skulle ha haft en s *** passar på 30-något veckor gravid hörsel, ‘Darling, vi ska till Vancouver denna vecka i fyra månader — vi kommer att ha en kanadensisk baby och jag ska göra en film där, för delar av det, jag kommer att vara naken.’ Det är en tuff pitch, men min fru är en otrolig person, säger han.

Sitter ner med Jimmy Kimmel, dornan ytterligare erinrade de uppoffringar hans fru var tvungen att göra medan han fortsatte sin karriär, nämligen att göra en hel del av föräldraskap på egen hand. “Det första [barn] vi hade i Kanada, och jag började filma tre dagar efter att hon föddes, sade han. “Den andra vi hade i London, och jag flög till Kanada tio dagar senare och började filma den andra [film].”

Förklara att han “aldrig missat en födelse — Jag kunde inte leva med mig själv om jag missade förlossningen,” Jamie erkände att han “var slags i händerna på Fifty Shades schema.” Det är därför, under Amelias tredje graviditet, han gjorde ett löfte att göra saker annorlunda. “Jag tror att för den här, jag kommer att ha mycket mer kontroll […] Den här gången försöker jag ta ordentlig ledigt för ett par månader efter också, lovade han.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *