Att bo i en skåpbil var aldrig något jag faktiskt planerade att göra för någon tid. Livsstilen inte riktigt vädja till mig, även om det bara för en kort semester, men när min mamma bestämde sig för att hon ville resa (och ibland arbeta) ur sin van och bad mig att hänga med, kunde jag inte säga nej. Att säga att jag inte var glad skulle ha varit en underdrift. Veckor efter veckor inklämd a single van med en annan person? Som någon som värdesätter sitt personliga utrymme mycket, det lät som absolut elände för mig.

Men min mamma lovade äventyr, och så mycket som jag ville säga nej, bestämde jag mig för att gå för det. Vad var det värsta som kunde hända? Vi skulle bisbicker här och där och jag skulle bli arg över att inte ha tillgång till en dusch när jag ville? Jag bestämde mig för att fokusera på det positiva – att jag skulle få spendera kvalitetstid med min mamma, resa landet, och uppleva något nytt. Nu när vår resa är över och jag kan se tillbaka på det, kan jag ärligt säga att jag har mycket blandade känslor om att leva van livet. Fortsätt läsa för sju saker jag lärt mig och varför jag förmodligen aldrig kommer att göra det igen.