Få av oss kan tydligt minnas vår barndom krossar–och ännu färre av oss växer upp för att gifta oss med dem. Det verkar nästan som en saga, som dagens värld trängs oss på ett eller annat sätt, och vi växer upp och flytta bort till olika skolor och städer, förlorar vi kontakten med våra gamla vänner och göra nya.

Det är därför Laura Scheel och Matt Grodsky berättelse verkar nästan som en saga. Tillbaka i förskolan sa Matt till hela sin klass att han skulle gifta sig med henne. 20 år senare gjorde han det.

Matt och Laura träffades första gången i förskolan i Phoenix. Som Matt detaljer i ett Instagram-inlägg, “en av mina allra första minnen är att vara 3 år gammal och stå upp framför min förskoleklass, förklara att jag skulle gifta sig med henne en dag.”

Han har fortfarande minnen av sin tid tillsammans, leker kurragömma och “stanna upp under tupplur tid.” Laura lärde honom också “hur man rider gungor, rita böljande kullar, och “rätt sätt” att ordentligt äta strängost.”

Laura har också minnen av sin egen tid med Matt.

Vi gjorde nästan allt tillsammans. Vi skulle bara ha skitkul tillsammans.

Laura Grodsky till HuffPost
Redan då försökte han imponera på henne.
Som den förälskade pojken han var, minns Matt också försöker imponera Laura då.

Lion King var vad alla barnen var i då så vi skulle tillbringa större delen av vår tid recitera rader från filmen på lekplatsen. Jag minns att jag försökte imponera på henne under en Cinco De Mayo fest på förskolan där vi försökte bryta upp en piñata. Lyckligtvis var jag ungen som lyckades göra det och jag antar att det fick hennes uppmärksamhet.

Matt Grodsky till HuffPost
Men sedan var de oundvikligen åtskilda
Laura och Matt hamnade separera sätt som de två gick till olika grundskolor. De tappade oundvikligen kontakten. Vad förde dem samman igen?

Flera år senare, i high school, kikade Laura Matts namn i telefon av en gemensam vän. Samma vän ville ställa Laura upp med Matt, men den förra var lite tveksam. Hon hade egna bekymmer.

Jag var tveksam till att gå ut med honom. Men han messade mig och vi slog till.

Laura Grodsky till HuffPost
Det var allt som krävdes för de två att återuppta från där de slutade. Inom 2 veckor var Laura och Matt officiellt tillsammans. Även om de gick på separata gymnasieskolor, fick Matt och Laura det att fungera.

Snabbspolning fram till maj 2015 insåg Matt sitt barndomslöfte genom att föreslå Laura på själva förskolan där allt började. Han överraskade henne genom att låtsas att de bara skulle gå för en festlig picknick som de slutade junior år på college.

Hela bilfärden till förskolan frågade hon mig varför jag verkade orolig. Jag kollade min ficka när hon inte var ute efter att se till att ringen fortfarande var där.

Matt Grodsky till HuffPost
Jag föll ner på ett knä medan min bror kom in med telefonen, knäppa bilder, fortsätter han. “Laura blev chockad. Jag gav henne min pitch om varför jag ville att hon skulle gifta sig med mig och hon sa ja – whew!”

Resten är (underbar) historia.

Anslutningar kan blekna, men låt dem inte bryta
Laura och Matt visade att en sann anslutning alltid kommer att testet av tid och avstånd. De båda tog en chans att återansluta, och bevisades rätt om sin barndom band. Vi är hjältarna i våra egna (romantiska) liv. Ibland tar det bara för oss att ta hoppet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *