Stora saker händer bland stjärnorna 2020, och med det kommer stora förändringar. Med slutförandet av en betydande astrologiska cykel, kosmos gör plats för en ny era med Saturnus sista razzia i Stenbocken, och som har en direkt inverkan på din ekonomi och karriär horoskop för 2020.

POPSUGAR talade med Shannon Aganza, astrolog på MoonGathering i Carlsbad, CA, om vad ihopkopplingen av Saturnus och Stenbocken betyder. ”Saturnus är planeten struktur, hårt arbete, och en känsla av foundation – särskilt inom den materiella världen,” sade hon. ”Tänk på Saturnus som din kosmiska chef eller auktoritet. Det handlar om gränser.” Så, när Saturnus går in i Stenbocken, det är som två ärtor i en pod med allt detta hårda arbete på hyperdrift. ”Stenbocken är ett tecken på prestation, disciplin, stabilitet och ansvar,” fortsatte hon. ”Dessa två tillsammans gör för en stark grund.”

När händer allt det här? Från och med nu fram till 21 mars och från 16 juli till 16 december, dessa karriär-centrerad astrologiska enheter kommer att ha en enorm inverkan på varje tecken resultat och professionell bana. Och även om det kan kännas utmanande i år, det är allt av en bra anledning. ”Det är som att ha en drill sergeant föra dig behövde disciplin för framgång, ” Aganza sa.

Det finns också ytterligare en händelse som händer i år som kan påverka ditt kassaflöde och kampanjer: Venus retrogrades i Tvillingarna, som inträffar från 12 maj till 25 juni. Under denna tid, Venus – eller ”planeten som styr pengar och hur vi värdesätter oss själva,” Aganza sa – kommer att tillåta oss att fråga oss vad vi verkligen vill. ”Vi kommer att identifiera var vi känner oss undervärderade, eller ännu viktigare, där vi undervärderar oss själva,” förklarade hon. ”Vilka relationer dränera vår energi, oavsett om det är våra medarbetare, vår chef, eller ens våra vänners dramer.”

Med allt detta i åtanke, här är hur allt detta utspelar sig för dig (och dina pengar) specifikt, beroende på ditt tecken! Men pro tips: läs dessa baserat på din stigande tecken (inte bara din sol tecken). Detta kan ge dig den mest värdefulla och korrekta informationen. Vet du inte vad ditt stigande tecken är? Få ditt diagram på en gratis webbplats.