Disney parker kan vara de mest magiska platserna på jorden, men en familjesemester till Disney kan bli lite dyr. För att hjälpa familjer att spara pengar under 2020, Disney kör erbjudanden på tre dagars pass till Disneyland från och med nu till 18 maj. Typiskt, priserna för en tre dagars, en park per dag (aka ingen park hopping) biljett börjar på $ 103 per dag för vuxna och $ 97 per dag för barn. Med den nuvarande biljettaffären börjar samma biljettpaket på $67 per dag och erbjuder dig $30-$36 i besparingar per biljett!

Men som med de flesta Disney biljett erbjudanden, det finns några bestämmelser. Fortsätt rulla för att se hur denna magiska biljett affär fungerar, och hur man gör tre dagars pass för din familj för så billigt som möjligt.

Om du är bosatt i södra Kalifornien inom postnummer 90000-93599 eller en norra Baja California bosatt inom postnummer 21000-22999, hela din familj kan ta tre dagar, en park per dag biljetter för så lågt som $ 67 per dag ($ 199 totalt). Dessutom kommer biljetterna med en Magic Morning, vilket ger dig inträde till utvalda attraktioner en timme innan parken öppnar för allmänheten. Du behöver bevis på berättigad vistelse och ett giltigt statligt utfärdat foto-ID för att boka biljetter och få tillträde till parken, och du kan köpa upp till fem biljetter med denna affär genom 18 maj. Dessa specifika biljetter löper ut 13 dagar efter den första användningsdagen eller den 21 maj 2020 – beroende på vilket som inträffar först.

För dem av oss som inte bor i soliga södra Kalifornien, oroa dig inte: det finns fortfarande en biljett affär för dina kiddos åldrarna 3 till 9. Även föräldrar och andra park besökare i åldern 10 och uppåt kommer att behöva köpa full pris biljetter, kan du ta en tre dagars, en park per dag pass för ditt barn för ca $ 67 per dag ($ 199 totalt, en Magic Morning ingår). Du kan köpa upp till åtta av dessa biljetter per gäst per dag till och med 18 maj, men de löper ut 13 dagar efter den första användningsdagen eller den 21 maj 2020 – beroende på vilket som inträffar först.