Sedan han landade sin breakout roll på HBO: s Girls tillbaka i 2012, Adam Driver har sett sin skådespelarkarriär ta fart. Under åren som följde hans framgångsrika köra på showen, har han spelat Kylo Ren i Star Wars, snagged en Oscar-nominering för BlacKkKlansman, och gjorde ett stänk på Broadway, scoring en Tony nom för Burn This.

Under hela denna spännande resa, han hade en speciell person vid sin sida: hans fru, kollega skådespelerskan Joanne Tucker. Du kanske känner igen henne från Girls eller Showtime’s Billions, men du har förmodligen inte sett mycket av henne faktiskt med Driver.

Det beror på, som ett par, de två har lyckats hålla sig långt, långt borta från allmänhetens ögon. Hittills, faktiskt, att de faktiskt gömde födelsen av sin son i två hela år! Men det är inte bara deras utmärkta hemliga hålla som gör Driver och Tucker en dröm team.

Här är vad vi kan lära av Adam och Joanne kärlekshistoria:
Oförutsedda omständigheter kan vara en välsignelse
Långt innan Adam Driver blev en stjärna på både den lilla och stora skärmen, var han en blivande skådespelare. Redan innan dess var han en stolt medlem av militären.

Just det: Föraren gick med i marinkåren efter 11 september. Han var bara 18 år då och, som han sa till tidningen US Veterans 2017, “11 september hände och alla mina vänner var som” Let’s join the military “, och jag var den enda som faktiskt gjorde det.”

Han tog värvning och det var då en oväntad vändning ledde honom till skådespeleri … och till sin blivande hustru.

Innan utplacering, Föraren skadade sitt bröstben i en mountainbike olycka och, efter två års tjänst utan tid på fältet, var han släpps ut. Även om han var besviken, hade han inga reservationer om hans nästa steg.

Som han sa till Rolling Stone, visste han exakt vad han ville göra. “Det var mina två tankar.”

Humor (och ost) kan vara en otrolig obligation
När Driver släpptes ut, ansökte han till en skola och en skola bara: den prestigefyllda Juilliard scenkonst vinterträdgård i New York City. Han accepterades och medan det, träffade kollega agerar student Joanne Tucker. Deras band började blomma och det växte sig starkare tack vare en stor dos humor. Och ost.

Som Driver berättade Broadway.com 2009, “Hon lärde mig vad Gouda ost är. Och att man inte ska prata med munnen full och spotta på trottoaren.” Han såg också till att dela sina passioner med henne. Han tillade: “Jag berättade för henne om Rolling Stone och hur det kunde vara intressant och underhållande.”

Massor av kändisar försöker (och misslyckas) för att hålla sina privatliv privata, men Driver och Tucker är absoluta proffs. År 2013 band de knuten i en hemlig destination bröllop. Sedan åstadkom de det otänkbara när de lyckades få ett barn utan att allmänheten visste.

Som Page Six rapporterade 2018 välkomnade paret en son ungefär två år tidigare. Enligt insiders delade paret sin graviditetsresa på privata Instagram-konton med ett hemligt foto som visar Tucker och hennes syster gravid med bildtexten: “Sisters. Nästan matchar allt. #babyshowerx2.”

Outlet noterade också hur, i en intervju 2017, Driver faktiskt låta nyheterna glida, sedan snabbt försökte dölja sina spår.

“Jag tittar på min hund — det låter så absurt, men det är inte — jag vet inte att jag kunde älska något mer”, sa han till W. “Liksom, jag har ett barn. Åh, eh, kanske,” han vacklade.

Titta på denna Goalcast video för mer inspirerande kändisar:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *