När Holly Osbourn fick i uppdrag att vara värd för en tvilling kön avslöja part för sin pojkvän syster, Courtney, och hennes man, Andy, hon Siriusly gick alla ut. Och om den corny pun inte var en uppenbar nog indikation, valde hon en magisk Harry Potter tema, planerar varenda smart detalj till Hermione Granger nivåer av perfektion.

”Jag kunde ha kombinerat båda barnen i en avslöja, men jag hade så många idéer att jag separerade dem i två .”
En Colorado infödd och bloggare bakom hertiginnan av Denver, Holly bundna tidigt med Courtney och Andy över en ömsesidig kärlek till alla saker Harry Potter-relaterade. Så, naturligtvis, hon visste den älskade bokserien måste vara inspirationen bakom deras stora dag, som ägde rum redan i januari. ”De har försökt att starta en familj i flera år och det faktum att de har tvillingar gjort allt extra speciellt, ” Holly berättade POPSUGAR via e-post. ”Jag kunde ha kombinerat båda barnen i en avslöja, men jag hade så många idéer som jag separerade dem i två,” sade hon och tillade att hon smeknamnet firandet en ”Double Muggle” kön avslöja.

Den första avslöja inblandade en Sortering Hat, som – efter publiken reciterade förtrollningen ”Genderous Revealiosa ” högt – Courtney och Andy lyfte upp för att släppa en baby onesie med antingen ”Witch” eller ”Wizard” på den. Den andra avslöja innehöll en kittel som bubblade med antingen rosa eller blå rök när en pinne antändes, artighet av publikens gemensamma ”Incendio” spell. Den shindig var en BYOB (Bring Your Own Butterbeer) affär och hade snacks som Butterbeer Popcorn (lyckligtvis alkoholfri, för den blivande mammas skull) och Ollivanders Chocolate Wands (aka kringla pinnar omfattas av choklad och strössel).

I stället för gåvor, var gästerna uppmuntras att delta i en Triwizard Diaper Raffle Tournament genom att föra in blöjpaket i utbyte mot en lotteri korg biljett. Åh, och det fanns också en ”Free Dobby” strumpa donation korg, där deltagarna kunde lämna könsneutrala baby strumpor i hopp om att göra Dobby en fri älva äntligen – och hålla barnens tår varm, naturligtvis. Se? Jag sa ju att Holly planerade festen till perfektion!

Titta på videon framåt för att ta reda på om Courtney och Andy väntar häxor eller trollkarlar (eller båda!) i sommar, och fortsätt läsa för att beundra varenda detalj från festen som skulle göra Harry och gänget stolt.